OM OSS

Vestfold Customs ble startet i 2017, som Vestfold Chiptuning. Det var Jahn Kåre Uthuslien Larsen som startet Vestfold Chiptuning med en tanke om å gjøre det tryggere for kundene å få levert tuning-tjenester fra et verksted. Det som var bransjenormalen frem til da var useriøse aktører i kassebil med alt utstyret i «baksetet». Dette burde ikke være normen for hvordan man får levert tuning av en bil. Man skal kunne gå til et seriøs verksted hvor man har garantier og trygghet for hva man får levert.

På tross av høye avgifter og drivstoff priser så har Norge en økende interesse for biler, bil miljøet blomster som aldri før, å frem til dags dato så har det aldri vært en landsdekkende bil custom-kjede.

Nå som Statens Vegvesen har satt ett regelverk rundt «tuning» er det viktig å få på plass noe som innfrir de krav og retningslinjer de har satt. Vårt mål og visjon er å være en rekke godkjente verksted over hele Norge som kan tilby nettopp dette til kunder over det ganske land.

I 2020 var vi på tredje året og vi utvidet produktlinjene våre med styling og ordinær service av biler. For å være tydeligere på hvilke produkter vi leverer valgte vi å døpe om selskapet til Vestfold Customs.

Vi er stolte av jobben vi gjør. I motsetning til mange av våre konkurrenter, er all programvare som vi bruker, skreddersydd til hver enkelt bil og dens kvaliteter. Hver eneste oppgradering vi foretar er utført av en dyktig, kvalifisert og flink tekniker. Slik skal du som kunde være sikker på en pålitelig og effektiv oppgradering av din bil. Med vår fornøyd-garanti kan du være sikker på at du får jobben utført av de beste. Vår fordel er at tjenestene vi levere, gjøres med en kompetanse som svært få selskaper kan matche. Slik er du som kunde sikker på at du har gjort et godt valg for oppgradering av din bil.

HVA VÅRE KUNDER SIER

Previous Next