OM OSS

Vestfold Customs ble startet i 2017, som Vestfold Chiptuning Norge. Jahn Kåre Uthuslien Larsen startet Vestfold Chiptuning Norge med en tanke om å gjøre det tryggere for kundene å få levert tuning-tjenester fra et verksted. Det som var bransjenormalen frem til da var useriøse aktører i kassebil med alt utstyret i «baksetet». Dette burde ikke være normen for hvordan man får levert tuning av en bil. Man skal kunne gå til et bilverksted hvor man har garantier og trygghet for hva man får levert.

I 2020 var vi på tredje året og vi utvidet produktlinjene våre med styling og ordinær service av biler. For å imøtekomme Statens Vegvesen sine krav rundt tuning av bil gikk vi videre å ble godkjent bilverksted 01. For å være tydeligere på hvilke produkter vi leverer samt å skille oss fra uautoriserte aktører på markedet valgte vi å døpe om selskapet til Vestfold Customs.

Vi er stolte av jobben vi gjør. I motsetning til mange av våre konkurrenter utføres alle tuninger på vår Bapro 4 hjuls dyno hvor vi leverer alle tuninger med effekt og avgassmålinger i tråd med forskriftene, i tillegg er all programvare som vi bruker, skreddersydd til hver enkelt bil og dens kvaliteter. Hver eneste oppgradering vi foretar er utført av en dyktig, kvalifisert og flink tekniker slik skal du som kunde være sikker på en pålitelig og effektiv oppgradering av din bil. Med vår fornøyd-garanti kan du være sikker på at du får jobben utført av de beste. Vår fordel er at tjenestene vi leverer, gjøres med en kompetanse som svært få selskaper kan matche. Slik er du som kunde sikker på at du har gjort et godt valg for oppgradering av din bil.

HVA VÅRE KUNDER SIER

Previous Next